La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

La nostra oferta d’activitats busca oferir gran varietat de pràctiques lúdiques a través de l’activitat física, saludable, esportiva, educativa i recreativa.

 

Les activitats aniran destinades a la pràctica de diferents especialitats esportives (Futbol, Futbol Sala, Bàsquet, Voleibol, Atletisme, Hoquei, Pàdel, Tennis Taula, Aquatló..), pràctiques a la natura (Senderisme…) o activitats lúdiques i recreatives (jocs, guerres d’aigua, gimcanes…). ELS ALUMNES GAUDIRAN D’ACTIVITATS A LA PISCINA MUNICIPAL DIÀRIAMENT, amb una durada diferent en funció de la programació d’activitats de la jornada (1h les pràctiques recreatives o 2h quan es realitzi pràctica recreativa + Esports Aquàtics).

 

A més a més aquest any continuem oferint la inclusió de l’ANGLÈS a la nostra programació. El nostre objectiu serà que el nen entri en contacte amb un llenguatge senzill, però natural, que no es limiti a unes poques paraules de vocabulari específic, sinó que constitueixi una eina amb la qual accedir a la realitat que li envolta. Entenem que l’activitat física pot ser un gran mitjà a través del qual els nens poden assolir aquest objectiu dins la llengua estrangera.

 

Els participants en etapa d’EDUCACIÓ INFANTIL desenvoluparan aprenentatges basats en històries on ells seran els protagonistes. Les activitats seran curtes per tal de mantenir l’atenció dels nens on l’eix principal serà el desenvolupament personal a través del moviment (Es realitzaran activitats com mímica, manualitats, psicomotricitat, pràctiques pre-esportives, activitats en llengua anglesa, cursets de natació o experimentació a l’entorn pròxim entre d’altres). Aquestes activitats seran coordinades per una Mestre especialista en Educació Primària i Llengües Estrangeres.

 

Seguirem aportant una proposta adequada a totes aquelles famílies amb fills d’entre 14 i 16 anys que es troben amb un mes de Juliol amb poques alternatives d’activitats dins el municipi.

 

La nostra proposta es una oferta específica per aquest col·lectiu, mostrant varietat d’activitats significatives per aquestes edats com poden ser tècniques de musculació adaptades a la seva edat, classes dirigides com per exemple l’Aquagym, activitats esportives (coneixement de diferents esports), tècniques de relaxació…

Com a les edicions anteriors, al inici de l’escola cada nen rebrà una motxilla i dues samarretes proporcionades per l’organització. A PARTIR DEL DILLUNS 20 DE MAIG TOTS ELS ALUMNES PARTICIPANTS A LA EEOlesa PODRAN ANAR A PROVAR-SE LA SAMARRETA DE LA NOSTRA ESCOLA (PER TAL DE SELECCIONAR CORRECTAMENT LA TALLA) A LA BOTIGA ARDECO’S (Pg. del Progrés, 37 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona)).

LES SAMARRETES S’ENTREGARAN ALS ALUMNES A LA MATEIXA BOTIGA UN COP TANCAT EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS A LA EEOlesa.