EEOLESA “LA DE TOTA LA VIDA

A qui està dirigida?

Nenes i nens d’edats compreses entre 3 i 16 anys (DES DE L’ANY 2019 fins el 2007 ambdós inclosos).

DES D’EDUCACIÓ INFANTIL I3 fins a 4t d’ESO, ambdós inclosos, del curs 2022-2023.

Dates de celebració

Del 27 de Juny al 28 de Juliol ambdós inclosos.

Horari i Serveis

De 8:50 a 9:10 (acollida) fins de 12:45 a 13:00 (recollida).

Tal i com vam fer l’edició anterior, aquest any també donarem servei d’acollida, en horari de 8 a 9 del matí i de 15 a 17 de la tarda i servei de menjador en horari de 13 a 15h.

Hi haurà SERVEI D’AUTOBÚS DIARI (amb sortida i arribada ajustada a les necessitats logístiques del casal, buscant la màxima comoditat de tots/es els/les participants).

A més a més ES FACILITARÀ SERVEI DE MENJADOR a totes aquelles famílies que ho desitgin. Aquest servei es realitzarà al Menjador de l’Escola Mare de Déu de Montserrat. El menjar serà proporcionat per l’empresa Cuines TM, amb una àmplia trajectòria ofertant aquest tipus de servei al Baix Llobregat.

Piscina Municipal Diàriament

Amb una durada diferent en funció de la programació d’activitats de la jornada i la disponibilitat de l’equipament.

Activitats en llengua anglesa

A l’Acollida de tarda de 15h a 17h farem Kids&Us Afternoons, activitats en anglès amb Kids&Us.

Monitors amb formació oficial

Atenció acurada i personalitzada, varietat d’activitats, dinamisme i diversió garantitzada, i moltes coses més que podreu descobrir.

Pla Especial Adolescents

Pels adolescents de 12 a 16 anys fem una oferta específica per aquest col·lectiu, mostrant varietat d’activitats significatives per aquestes edats.

Etapa Educació Infantil

Desenvoluparan aprenentatges basats en històries on ells seran els protagonistes, l’eix principal serà el desenvolupament personal a través del moviment

Samarreta de l’Escola

A l’inici de l’escola cada nen rebrà dues samarretes proporcionades per l’organització que s’han de provar i recollir a Ardeco’s.

*20% de descompte per al 2n, 3r, 4rt.. germà/na al preu de l’activitat.

 *L’Ajuntament té previst augmentar els diners destinats a beques per a aquelles famílies que ho poguessin necessitar i s’agilitzaran els tràmits per fer el pagament de les beques. Per aquest motiu us demanem que ens informeu si demanareu beca.

Patrocinadors

FAQ

Preguntes Freqüents

Estem per resoldre els teus dubtes. Si no trobes la resposta pots contactar al formulari de contacte:

A l’inici de l’escola cada nen rebrà dues samarretes proporcionades per l’organització. TOTS ELS ALUMNES PARTICIPANTS A LA EEOlesa PODRAN ANAR A PROVAR-SE LA SAMARRETA DE LA NOSTRA ESCOLA (PER TAL DE SELECCIONAR CORRECTAMENT LA TALLA) A LA BOTIGA ARDECO’S (Pg. del Progrés, 37 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona)).

 

PER TAL DE PODER GARANTIR L’ENTREGA I ADEQUACIÓ DE LA SAMARRETA, PROPERAMENT S’OBRIRÀ EL PERÍODE DE PROVA DE TALLES A LA BOTIGA ARDECO’S.

 

LA RECOLLIDA DE LES SAMARRETES ES REALITZARÀ ABANS DE L’INICI DEL CASAL A LA BOTIGA ARDECO’S.